Skip to main content

Dienst

Installatie

Met de vertrouwde vakkundigheid, maar ook de kennis van alle technologie en elektronica die hier tegenwoordig bij komt kijken.

TIS Terborg gaat met zijn tijd mee en is op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen, maar is ook nog gespecialiseerd in het ‘ouderwetse’ loodgieterswerk: we regelen alles voor u op het gebied van gas, water en licht. Met de vertrouwde vakkundigheid, maar ook de kennis van alle technologie en elektronica die hier tegenwoordig bij komt kijken.

TIS verzorgt het aanleggen van gas- en waterleidingen, het installeren van een cv-ketel, boiler of elektra, we voorzien uw huis of bedrijfspand van airconditioning, we helpen u met uw riolering en nemen aanleg en onderhoud van sanitair voor onze rekening. Als u last hebt van lekkage of een defect, lossen we dit voor u op.

We staan voor u klaar om alle gewenste installatiewerkzaamheden uit te voeren als uw woning of bedrijfspand toe is aan renovatie of andere aanpassingen nodig heeft. In overleg met de aannemer pakken we ook grotere klussen aan.

Agenda bekijken